Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden in Nederland!

Verzend,- en retourbeleid Slingers

Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. 

Op werkdagen zal dit nog dezelfde dag of de volgende dag zijn. In het weekend wordt er geen post verstuurd en wordt uw pakket op maandag of dinsdag verstuurd. Na verzending kunt u uw bestelling binnen 1 of 2 werkdagen verwachten.

Uw bestelling wordt door Slingers Sieraden goed ingepakt en verzonden via PostNL. Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij voor brievenbuspakketjes tot 2kg €3.95 voor de verzending via PostNL. 

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u of op een ander afleveradres te laten bezorgen, wij zijn echter niet aansprakelijk voor vertragingen, verlies en beschadigingen door toedoen van derden. 

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan vragen wij u dat binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling, aan ons te melden met de reden voor retour. Daarvoor stuurt u een mail naar info@slingerssieraden.nl o.v.v. retourzending.

Hierin vermeldt u uw naam, ordernummer, uw e-mailadres en telefoonnummer, de reden van retour en het rekeningnummer waarop het bedrag (na onze beoordeling van de klacht) teruggestort mag worden. 
U verzendt het pakket binnen 5 werkdagen (na ontvangst) naar: 

SLINGERS  – Langstraat 56E  -  2242 KN Wassenaar

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. 
Nadat wij uw retour hebben ontvangen sturen wij u een email ter bevestiging en wordt aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening teruggestort, tenzij er sprake is van gebreken aan het product.

  • Artikelen dienen niet gedragen of beschadigd te zijn.
  • Artikelen dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het juist (en eventueel verzekerd) retourneren.
  • De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Franco of rembours-zendingen worden niet in ontvangst genomen.

Klachten

Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk en goed verpakt bij u af te laten leveren.

Mochten er toch klachten zijn, laat u dat ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@slingerssieraden.nl. Vermeldt altijd duidelijk uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het ordernummer waar de klacht over gaat.

 

© 2019 - 2024 Slingers Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel